متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته ریاضی محض با عنوان : مدل های کومولوژی موضعی خاص

در ادامه مطلب می توانید صفحات ابتدایی این پایان نامه را بخوانید و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.

چکیده :

برنامه ریزی خطی شاخه ای از برنامه ریزی ریاضی است که  با موثرترین روش های اختصاصی منابع محدود به فعالیت های اقتصادب خدماتی و صنعتی و غیره به منظور برآورده کردن هدف خاصی سرو کار دارد .یکی از مشکلات ساختن یک مدل برنامه ریزی خطی جمع آوری داده هاست .به ویژه یافتن مقادیری واقعی در ضرایب در قید ها و در تابع هدف به سادگی امکان پذیر نیست .زیرا ممکن است برخی از آنها متغیر تصادفی باشند که با زمان تغییر میکند .مسائلی از این دست را مسائل برنامه ریزی خطی با داده های نادقیق می نامیم .در چنین حالت هایی در صدد ساختن مدل های قطعی هستیم که تقریب قابل قبولی برای مسائل  مورد نظر ارائه دهند .

در این پژوهش مسائلی برنامه ریزی خطی با داده های نادقیق ، برنامه ریزی خطی با ضرایب مجموعه مقدار .

 مقدمه :

بهینه سازی با برنامه ریزی  ریاضی شاخه ای از ریاضیات است که با روش های بهینه سازی یک تابع هدف با n متغیر تصمیم گیری مشروط به قید های مشخص از این متغیر ها سرو کار داریم .

توجه به بهینه سازی و کاربرد آن در  جهان امروزی بسیاری  وسیع  می باشد .

مسئله اولیه برنامه ریزی خطی در قرن بیستم در نتیجه نیاز های عملی مطرح شد .شیوه موئری که برای حل این مسائل وجود دارد روش سیمپلکس می باشد در سال 1947 ارئه شد مشکلی که در ساختن مدل های برنامه ریزی خطی وجود دارد جمع آوری داده هاست .زیرا معمولا نمیتوانیم مقدار واقعی ضرایب در قید ها در تابع هدف و مقادیر منابع را به طور دقیق تشخیص  دهیم .ضرایب مدل های برنامه ریزی خطی اغلب دقیقا مشخص نیستند یکی از رویکردهای بر خورد با ضرایب نادقیق در مسائل برنامه ریزی خطی و سعی در بکار گیری  ضرایب نادقیق در مدل  برنامه خطی تصادفی است ، که توسعه آن مربوط به دهه های شصت و هفتاد توسط آر جی می باشد .

در برنامه ریزی خطی تصادفی برخی از متغیر ها تصادفی می باشند یعنی مقدار آن مشخص نیست و با زمان  به صورت تصادفی تغییر می کند . تا دهه 1950هنگامی که برای مسائل برنامه ریزی خطی توزیع احتمال در نظر گرفته می شود .مدل های برنامه ریزی خطی تصادفی در مدل های تصمیم گیری مورد استفاده می گرفت.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...