پایان نامه فرمولاسیون قرص سریع باز شونده دهانی آملودیپین 5 میلیگرم و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن |
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد علوم دارویی
پایاننامه جهت دریافت درجه دکتری داروسازی
موضوع:
فرمولاسیون قرص سریع باز شونده دهانی آملودیپین 5 میلیگرم و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
اساتید راهنما:
جناب آقای دکتر سید علیرضا مرتضوی
جناب آقای دکتر رامین اصغریان
استاد مشاور:
جناب آقای دکتر سید علیرضا دبیرسیاقی
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب:
خلاصه فارسی……………………………………………………………………………………… 1
فصل اول: کلیات
1-1. ضرورت و اهمیت موضوع………………………………………………………… 3
1-2. بیان مساله ………………………………………………………………………………. 4
1-3. اهداف………………………………………………………………………………….. 4
فصل دوم: بررسی متون و مطالعات دیگران در این زمینه
بخش اول: قرصهای سریع باز شونده
2-1. قرص……………………………………………………………………………………. 8
2-1-1. مزایای قرصها……………………………………………………………………… 9
2-1-2. معایب قرصها…………………………………………………………………… 10
2-1-3. انواع قرصها …………………………………………………………………… 10
2-1-3-1. قرصهای خوراکی…………………………………………………………….. 11
2-1-3-2. قرصهای مورد استفاده در حفره دهان……………………………………. 16
2-1-3-3. قرصهایی که از سایر راهها غیر از دهان مصرف میشوند……………. 18
2-1-3-4. قرصهایی که برای تهیه محلولها به کار برده میشوند…………….. 19
2-1-4. قرصهای سریع رهش……………………………………………………….. 20
2-1-4-1. مزایای قرصهای سریع رهش………………………………………………. 20
2-1-4-2. معایب قرصهای سریع رهش………………………………………………… 22
2-1-4-3. موارد قابل توجه در تهیه قرصهای سریع رهش……………………… 22
2-1-5. فرمولاسیونهای قرص سریع رهش…………………………………………….. 24
2-1-5-1. مواد موثر در فرمولاسیون قرص سریع رهش………………………………. 24
2-1-5-2. مواد جانبی در فرمولاسیون قرص سریع رهش……………………………. 24
2-1-5-2-1. رقیق کنندهها…………………………………………………………………… 25
2-1-5-2-2. چسبانندهها……………………………………………………………………….. 26
2-1-5-2-3. روان کنندهها……………………………………………………………….. 26
2-1-5-2-4. رنگ دهندهها………………………………………………………………………. 27
2-1-5-2-5. شیرین کنندهها……………………………………………………………….. 27
2-1-5-2-6. طعم دهندهها…………………………………………………………………. 27
2-1-5-2-7. باز کنندهها…………………………………………………………………….. 28
2-1-5-2-7-1. انواع باز کنندهها………………………………………………………………. 28
2-1-5-2-7-2. باز کنندههای جدید…………………………………………………….. 29
2-1-5-2-7-3. عوامل موثر در باز شدن قرصها………………………………… 30
2-1-5-2-7-4. مکانیسم عمل باز کنندهها……………………………………………. 31
2-1-6. روشهای تولید قرصهای سریع رهش………………………………………. 40
2-1-6-1. تراکم مستقیم…………………………………………………………………. 40
2-1-6-2. گرانولاسیون خشک…………………………………………………………….. 40
2-1-6-3. گرانولاسیون مرطوب………………………………………………………… 41
2-1-7. تکنولوژیهای نوین ساخت قرصهای سریع رهش………………………….. 42
و…..
برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 04:34:00 ب.ظ ]
|