پایان نامه جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای خاکزی مولد آنزیم ال-آسپارژیناز |
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد دامغان
گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی
پایاننامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته زیستشناسی سلولی و مولکولی گرایش میکروبیولوژی
عنوان :
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای خاکزی مولد آنزیم ال-آسپارژیناز
استاد راهنما
دکتر حمیدرضا پردلی
شهریور 1393
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
فصل اول: کلیات | |
چکیده فارسی | 1 |
مقدمه | 2 |
1-1 آنزیم ال-آسپاراژیناز | 4 |
1-2 میکرو ارگانیسمهای تولید کننده | 6 |
1-3 مکانیسم تنظیمکننده ترشح آنزیم آسپاراژیناز | 10 |
1-4 کلاسهای عمومی از ال-آسپاراژیناز | 11 |
1-5 روش تعیین سختی و ساختار ال-آسپاراژیناز | 12 |
1-6 ویژگیهای ساختاری ال-آسپاراژیناز | 12 |
1-6-1ساختار مونومری آنزیم ال-آسپاراژیناز | 12 |
1-6-1-1 شرح جایگاه فعال ال-آسپاراژیناز | 14 |
1-6-2 ساختار تترامر آنزیم ال-آسپاراژیناز | 15 |
1-6-3 ساختار اُکتامر آنزیم ال-آسپاراژیناز | 17 |
1-7 انواع آنزیم ال-آسپاراژیناز برحسب منشأ جداسازی | 18 |
1-7-1-آنزیمهای بومی | 18 |
1-7-1-1 ال-آسپاراژینازی از اشرشیا کلی | 18 |
1-7-1-2 ال-آسپاراژینازی از اروینیا | 19 |
1-7-2 آنزیم اصلاحشدهPEG) -آسپاراژیناز) | 20 |
1-8 کاربرد ال – آسپاراژینازها | 22 |
1-8- 1 مکانیسم عمل بهعنوان یک کمککننده به فرآوری مواد غذایی | 23 |
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 07:40:00 ب.ظ ]
|