پایان نامه جداسازی و شناسایی باکتری لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم از انواع مختلف پنیر (سنتی) و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن ها |
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد ارومیه
دانشکده علوم پایه
جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد میکروبیولوژی
عنوان:
جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم از انواع مختلف پنیر (سنتی) و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن ها
استاد راهنما:
دکتر محمود رضازاده باری– (استــادیـار دانشگاه ارومیه)
پاییز93
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
1-3 نقش میکروارگانیسم ها در مراحل رسیدن پنیر. 11
1-8-1 مکانیسم اثر پروبیوتیک ها 24
1-8-2 اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت انسان. 24
1-12-1 ساختار ژنتیکی باکتریسین ها 43
3-2 بررسی باکتری شناسی نمونه های پنیر. 53
3-3 بررسی خواص ضد میکروبی جدایه ها 53
3-4 تست تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها 54
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 07:43:00 ب.ظ ]
|