پایان نامه بررسی میزان بار میکروبی گوشت بستهبندی شده قرمز و سفید و تعیین کمی باقیمانده آنتیبیوتیکها در گوشت سفید، قرمز |
دانشگاه آزاداسلامی
واحد دامغان
دانشکده علوم پایه
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته زیست شناسی
گرایش میکروبیولوژی
عنوان
بررسی میزان بار میکروبی گوشتهای بستهبندی شده قرمز و سفید در سطح تهران و تعیین کمی باقیمانده آنتیبیوتیکها در گوشت سفید، قرمز، شیر، تخم مرغ با بررسی کروماتوگرافی مایع Hplc) ( و ایمونواسی (Elisa)
استاد راهنما
دکتر اسماعیل صابرفر
شهریور 1392
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
1-1 طبقهبندی و انواع آنتیبیوتیکهای مصرفی در دام و طیور. 3
1-2 مکانیسم عمل آنتیبیوتیکها 4
1-2-1 مکانیسم عمل تتراسایکلینها 4
1-2-2 مکانیسم عمل کلرامفنیکل.. 5
1-2-3 مکانیسم عمل پنیسیلین.. 5
1-4 مکانیسم باقیماندن آنتیبیوتیکها در گوشت، شیر و تخم مرغ. 8
1-4-1 خواص فارماکوکینتیک تتراسایکلینها 8
1-4-2 خواص فارماکوکینتیک کلرامفنیکل : 10
1-4-3 خواص فارماکوکینتیک پنیسیلین : 10
1-5 اهمیت شناسایی آنتیبیوتیکها در مواد غذایی.. 10
1-5-1 عوارض جانبی تتراسایکلینها 11
1-5-2 عوارض جانبی کلرامفنیکل.. 13
1-5-3 عوارض جانبی پنیسیلین.. 15
فصل 2 مروری بر تحقیقات انجام شده 17
فصل 3 مواد و روشهای استفاده شده 21
3-1-1 مواد و محلولها مصرفی.. 21
3-2-1 بررسی باقیمانده تتراسایکلینها با روش ایمونواسی.. 26
3-2-2 بررسی باقیمانده کلرامفنیکل با روش ایمونواسی.. 29
3-2-3 بررسی باقیمانده پنیسیلین.. 31
3-3 روش کوروماتوگرافی مایع.. 32
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 07:57:00 ب.ظ ]
|