پایان نامه بررسی اثر عصاره آرتیشو در مسمومیت کبدی حاد ناشی از استامینوفن در موش صحرایی نر نژاد ویستار |
![]() |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات
1-1-معرفی گیاه آرتیشو یا کنگر فرنگی.. 4
1-1-2-1- نام های مختلف گیاه آرتیشو. 5
1-1-2-2- انواع واریته های موجود کنگر فرنگی.. 7
1-1-2-4- مواد موجود در گیاه کنگر فرنگی.. 8
1-1-2-5- فلاونوئیدهای موجود در کنگر فرنگی.. 9
1-1-2-5-1- خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها 10
1-1-2-5-2- فلاوونوئید ها معمولا به روش های زیر عمل می کنند 11
1-1-2-6-آثار فارماکولوژیکی گیاه آرتیشو یا کنگر فرنگی.. 12
1-1-2-7- عوارض جانبی گیاه کنگر فرنگی.. 12
1-1-2-8- دلایل استفاده از گیاه به عنوان منابع آنتی اکسیدان. 13
1-1-2-9- اعمال مهم آنتی اکسیدان ها 13
1-1-2-10-1- استرس اکسیداتیو. 14
1-2-1- تاریخچه کشف استامینوفن. 15
1-2-2- کاربرد های استامینوفن. 17
1-2-4- اشکال دارویی استامینوفن. 18
1-2-5- مکانیسم اثر استامینوفن. 18
1-2-7- عوارض جانبی استامینوفن. 19
1-3-3-1- چه داروهایی باعث ایجاد سطح غیرطبیعی آمینوترانسفرازها می گردند 23
1-3-3-2- سایر آنزیم های کبدی چگونه هستند 24
1-3-3-3- موارد سطح غیر طبیعی آنزیم های کبدی چه هستند 24
1-3-4-1- نکروز کبدی ماسیو و مفرط.. 26
1-3-4-2- بیماری کبدی القا شده توسط دارو و توکسین. 27
2-1- مواد و و وسایل و ترکیبات شیمیائی مصرفی.. 34
2-2- دستگاه ها، لوازم و تجهیزات غیر مصرفی.. 37
2-3- روشها و مراحل اجرای آزمایش… 38
2-3-1- نحوه انتخاب و شرایط نگهداری حیوانات مورد آزمایش… 38
2-3-2-گروه بندی حیوانات مورد آزمایش… 39
2-3-3- چگونگی تهیه و تجویز عصاره هیدروالکلی گیاه آرتیشو. 40
2-3-4- طریقه گاواژ کردن حیوان. 41
2-3-5- القاء مسمومیت توسط استامینوفن در موش های صحرایی.. 42
2-3-8- تست های آزمایشگاهی بر روی نمونه های سرم خون. 44
2-3-8-1- اندازه گیری آنزیم های آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینو ترانسفراز(AST) 44
2-3-9- روش های تجزیه وتحلیل و محاسبه آماری.. 45
3-1- مقایسه نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) در گروه های مورد بررسی 47
3-3- مقایسه نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) در گروه های مورد بررسی 63
منابع و مآخذ
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 11:08:00 ب.ظ ]
|