پایان نامه ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانواسانس های اسطوخودوس، درمنه، دارچین و مورد بر روی میکروب های شایع در سینوزیت عفونی |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
خلاصه فارسی ح
فصل اول کلیات
1-3 ………………. عوامل مستعد کننده سینوزیت… 4
1-4-1 ………….. سینوزیت با منشأ آلرژیک… 5
1-4-2 ………….. سینوزیت با منشأ ویروسی.. 6
1-4-3 ………….. سینوزیت با منشأ قارچی.. 6
1-4-4 ………….. سینوزیت با منشأ باکتریایی.. 6
1-5-1-1 ……… علائم بالینی سینوزیت حاد. 8
1-5-1-2 ……… تشخیص و درمان سینوزیت حاد. 8
1-5-2-1 ……… علائم بالینی سینوزیت مزمن.. 9
1-5-2-2 ……… تشخیص و درمان سینوزیت مزمن.. 9
1-7 ………………. مشخصات باکتری های مورد آزمایش…. 10
1-7-1 ………….. مشخصات کلی استرپتوکوک ها 10
1-7-1-1 ……… استرپتوکوک پیوژن. 11
1-7-1-1-1 ….. بیماری زایی.. 12
1-7-1-1-2 ….. تست های تشخیصی.. 12
1-7-1-2 ……… استرپتوکوک پنومونیه. 13
1-7-1-2-1 ….. تست های تشخیصی.. 14
1-7-1-2-2 ….. بیماری زایی.. 15
1-7-2 ………….. مشخصات کلی استافیلوکوک ها 16
1-7-2-1 ……… استافیلوکوک اورئوس… 16
1-7-2-1-1 ….. تست های تشخیصی.. 17
1-7-2-1-2 ….. بیماری زایی.. 18
1-7-3 ………….. مشخصات کلی پسودوموناس ها 19
1-7-3-1 ……… پسودوموناس آئروژینوزا 19
1-7-3-1-1 ….. تست های تشخیصی.. 21
1-7-3-1-2 ….. بیماری زایی.. 21
1-8 ………………. تاریخچه درمانی گیاهان دارویی.. 22
1-8-1 ………….. ویژگی های خاص تولید گیاهان دارویی.. 23
1-8-2 ………….. شکل های مصرف گیاهان دارویی.. 23
1-9 ………………. ویژگی های گیاهان دارویی مورد آزمایش…. 23
1-9-1-1 ……… ترکیبات شیمیایی و اسانس گیاه 24
1-9-2 ………….. گیاه اسطو خودوس… 25
1-9-2-1 ……… ترکیبات شیمیایی و اسانس گیاه 26
1-9-3-1 ……… ترکیبات شیمیایی و اسانس گیاه 28
1-9-4 ………….. گیاه مورد یا مورت… 29
1-9-4-1 ……… ترکیبات شیمیایی و اسانس گیاه 31
1-10 ……………. اسانس های گیاهی.. 32
1-11 ……………. نانواسانس های گیاهی.. 33
1-12 ……………. بررسی اثرات ضد میکروبی.. 35
1-13 ……………. تعیین MIC به روش میکرودایلوشن (ریز رقت) 35
1-13-1 ………… متغیر های مؤثر در انجام آزمون MIC.. 36
1-13-3-1 ……. دینامیک تشکیل هاله. 37
1-13-3-2 ……. دیسک های آنتی بیوتیک… 37
1-13-4 ………… انتشار در آگار (چاهک) 37
1-14 ……………. روش های تهیه سوسپانسیون. 38
1-16 ……………. ضرورت اهمیت موضوع. 39
3-1 ………………. دستگاه های مورد نیاز. 48
3-2 ………………. مواد و وسایل مورد نیاز. 48
3-2-1 ………….. سوش های میکروبی مورد مطالعه. 50
3-2-2 ………….. اسانس های مورد مطالعه. 50
3-3-1 ………….. روش تهیه نانواسانس های درمنه، اسطوخودوس، مورد و دارچین.. 51
3-3-1-1 ……… تهیه محلول کیتوزان. 51
3-3-2 ………….. روش تهیه محیط کشت اولیه برای رشد. 53
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 11:14:00 ب.ظ ]
|