پایان نامه آنالیز مولکولی ژن مولد کپسول PRP در نمونه های هموفیلوس آنفلوانزا تیپ b جدا شده از نمونه های بالینی به منظور انتخاب |
عنوان فهرست مطالب صفحه
فصل اول: کلیات
فصل اول: کلیات
1-2: خصوصیات عمومی جنس هموفیلوس: 4
1-4: دسته بندی و تیپ بندی هموفیلوس آنفلونزا 8
1-4-1: بیوتایپ های هموفیلوس آنفلونزا: 8
1-4-2: سروتایپ های هموفیلوس آنفلونزا: 9
1-4-3: دیگر سیستم های دسته بندی: 9
1-5-2: فاکتورهای ویرولانس و آنتی ژن های دیگر: 11
1-5-3: عوامل تشکیل کلنی و ویرولانس…. 12
1-6: علائم کلینیکی عفونتهای هوفیلوس آنفلونزا تیپ b.. 13
1-7-1: واکسن های موثر و مقایسه آنها 15
1-8-2: روش آگلوتیناسیون لاتکس (LAT). 19
1-9: ژنوم هموفیلوس آنفلونزا: 19
1-9-1: ژنوم مولد کپسول پلی ساکاریدی.. 21
1-9-1-5: تعداد کپی جایگاه cap. 24
1-9-1-6: تکامل ژنوم سویه های کپسول دار هموفیلوس آنفلونزا 25
1-10: روش های تعیین تعداد کپی جایگاه cap در ژنوم هموفیلوس آنفلونزا: 28
1-11-2: مزایای روش Real-time PCR: 29
1-11-3: انواع روش های Real-time PCR: 29
1-11-4: روش های تعیین کمیت با Real-time PCR: 32
1-11-4-1: Absolute Quantification : 32
1-11-4-2: چگونگی رسم یک منحنی استاندارد: 32
1-11-4-3: Relative Quantification.. 33
1-11-5: کاربرد های Real-time PCR: 34
فصل دوم: مروری بر متون گذشته
2-1: مطالعات انجام شده در ایران. 38
2-2: مطالعات انجام شده در خارج از ایران. 39
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1-1: محیط کشت شکلات آگار. 43
3-1-1-1: مواد و تجهیزات مورد نیاز. 43
3-1-1-2: روش تهیه 1000 میلی لیتر محیط کشت شکلات آگار. 43
3-1-2: محیط کشت آگار خون دار. 44
3-1-2-1: روش تهیه 1000 میلی لیتر محیط کشت شکلات آگار. 44
3-1-3: محیط کشت BHI+ supplement مایع.. 44
3-1-3-1: مواد و دستگاه های مورد نیاز. 44
3-1-3-2: روش تهیه 500 میلی لیتر محیط کشت BHI+ supplemenمایع.. 44
3-3-1: مواد و تجهیزات لازم. 45
3-4: شناسایی عمومی هموفیلوس آنفلونزا 46
3-4-1: تست نیاز های غذایی.. 46
3-4-2-1: مواد و تجهیزات لازم. 46
3-4-2-2: روش رنگ آمیزی گرم. 46
3-5: واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR). 47
3-5-1: استخراج DNA از باکتری به روش جوشاندن. 47
3-5-1-1: مواد و تجهیزات لازم. 47
3-5-2-1: آماده سازی پرایمرها 49
3-5-4: تهیه مستر میکس PCR.. 50
3-5-4-1: مواد و تجهیزات لازم. 50
3-5-4-2: روش تهیه مسترمیکس…. 50
3-5-5: تهیه 500 میلی لیتر بافر TAE 10X.. 53
3-5-5-1: مواد و تجهیزات لازم. 53
3-5-6: الکتروفورز محصول PCR.. 53
3-5-6-1: مواد و تجهیزات مورد نیاز. 53
3-5-6-2: تهیه ژل آگارز جهت الکتروفوز. 53
3-5-6-3: روش الکتروفورز محصول PCR.. 54
3-6-1: مواد و تجهیزات مورد نیاز. 54
3-6-2: تهیه ml50 محلول CTAB 0.5 M… 54
3-6-3: تهیه ml 50 محلول NaCl 0.4 M… 55
3-7: اندازه گیری PRP به روش بیال. 56
3-7-1: مواد و تجهیزات لازم. 56
3-7-2: روش اندازه گیری PRP. 56
3-8:تعیین تعداد کپی cap با استفاده از Real-time PCR: 57
3-8-1: مواد و تجهیزات لازم: 57
3-8-3: کمیت سنجی مطلق(Absolute quantification): 59
3-8-3-1: انجام و تخلیص محصول PCR برای منحنی استاندارد. 59
3-8-3-2: تهیه منحنی استاندارد. 60
3-8-4: کمیت سنجی نسبی (Relative Quantification): 62
3-9: تعیین ژنوتیپ نمونه ها با استفاده از PCR : 62
فصل چهارم: نتایج
4-1: نتایج روش های تشخیص عمومی.. 65
4-1-2: نتایج رنگ آمیزی گرم. 65
4-2-1: تایید هموفیلوس آنفلونزای کپسول دار بودن نمونه ها 66
4-2-2: تایید تیپ b بودن نمونه ها 68
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-01-12] [ 11:10:00 ب.ظ ]
|